Este știrea anului în Republica Moldova. Fostul premier Vlad Filat, actual șef de partid, a anunțat într-o conferință de presă că divorțează de Angela Gonța. Mariajul se termină la numai 3 ani de relație asumată în public și alți 5 ani când Angela Gonța a fost doar amantă, scrie presa de scandal de la Chișinău. Anunțul lui Vlad Filat a fost făcut înainte ca acesta să intre la o nouă rundă de negocieri cu președintele Partidului Comuniștilor din Moldova.

”Mă despart de Angela, dar rămânem în continuare buni prieteni. Asta nu înseamnă că trebuie să îmi calicesc viața. Am realizat că trebuie să mergem pe drumuri separate. Dar, fie vorba între noi, Angela oricum era deja ofilită când am luat-o de nevastă. Are aproape 40 de ani și am schimbat o soție de o anumită vârstă pe o alta nu foarte tânără? A fost o greșeală, iar ea a înțeles asta”, a declarat vădit supărat domnul Vlad Filat. 

Chiar înainte de a intra la negocierea cu Vladimir Voronin, domnul Vlad Filat a ținut să facă un ultim anunț: ”pentru ca imaginea mea sa să nu fie terfelită de zvonuri false, ca acelea dinainte de căsătoria cu Angela Gonța, în care mulți mă bârfeau că ea era amanta mea, am decis să clarific din start cine va fi noua mea nevastă. Fără să vă țin prea mult în suspans… Noua mea soție este Cristina, fata aceea tinerică, blondă, care a înlocuit-o pe Angela la știri. Pur și simplu, trebuie să-mi fac curățenie în viață. Cred că o soție mai jună mă va ajuta. Nu știu cât voi fi împreună cu Cristina, vom vedea!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Divort-Filat-Gonta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Divort-Filat-Gonta-copy-150x150.jpgadminPolitic
Este știrea anului în Republica Moldova. Fostul premier Vlad Filat, actual șef de partid, a anunțat într-o conferință de presă că divorțează de Angela Gonța. Mariajul se termină la numai 3 ani de relație asumată în public și alți 5 ani când Angela Gonța a fost doar amantă, scrie presa...

Comentează