Vlad Filat a anunțat pe Facebook că vrea să candideze la primăria Chișinăului. Acesta are însă probleme financiare și a cerut Guvernului să amâne organizarea alegerilor până când va aduna suficienți bani ca să investească în campania electorală. Soțul Angelei Gonța a ajuns la fundul sacului după ce a făcut mai multe cumpărături extrem de costisitoare. Potrivit ministerului de Finanțe, Vlad Filat a cumpărat Unimedia cu 1 milion de euro. Apoi a mai cumpărat 50 de jurnaliști, pe care a plătit 500 de mii de euro. Dar nu s-a oprit aici. Vlad Filat a achiziționat zilele trecute 250 de bloggeri la reducere – a dat doar 700 de mii de euro.

”Este greu să faci față scumpirilor. Înainte cumpărai bloggerii cu o cafea, cu o masă caldă. Astăzi toată lumea vrea bani, de parcă am o fabrică acasă. Noroc că Angela câștigă mai bine decât mine și mă ajută”, a declarat președintele PLDM pentru redactorii moldovești.info.

Contabilul familiei Filat are vești bune. Dacă va reuși să amâne alegerile locale, situația financiară a oligarhului Vlad Filat se va îmbunătăți. 20 tiruri pline cu țigări așteaptă să fie expediate în România, astfel că în curând Filat își va umple conturile.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/primaria-Chisinaului-Filat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/primaria-Chisinaului-Filat-copy-150x150.jpgadminPolitic
Vlad Filat a anunțat pe Facebook că vrea să candideze la primăria Chișinăului. Acesta are însă probleme financiare și a cerut Guvernului să amâne organizarea alegerilor până când va aduna suficienți bani ca să investească în campania electorală. Soțul Angelei Gonța a ajuns la fundul sacului după ce a făcut mai...

Comentează