Vlad Filat a anunțat pe Facebook că vrea să candideze la primăria Chișinăului. Acesta are însă probleme financiare și a cerut Guvernului să amâne organizarea alegerilor până când va aduna suficienți bani ca să investească în campania electorală. Soțul Angelei Gonța a ajuns la fundul sacului după ce a făcut mai multe cumpărături extrem de costisitoare. Potrivit ministerului de Finanțe, Vlad Filat a cumpărat Unimedia cu 1 milion de euro. Apoi a mai cumpărat 50 de jurnaliști, pe care a plătit 500 de mii de euro. Dar nu s-a oprit aici. Vlad Filat a achiziționat zilele trecute 250 de bloggeri la reducere – a dat doar 700 de mii de euro.

”Este greu să faci față scumpirilor. Înainte cumpărai bloggerii cu o cafea, cu o masă caldă. Astăzi toată lumea vrea bani, de parcă am o fabrică acasă. Noroc că Angela câștigă mai bine decât mine și mă ajută”, a declarat președintele PLDM pentru redactorii moldovești.info.

Contabilul familiei Filat are vești bune. Dacă va reuși să amâne alegerile locale, situația financiară a oligarhului Vlad Filat se va îmbunătăți. 20 tiruri pline cu țigări așteaptă să fie expediate în România, astfel că în curând Filat își va umple conturile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/primaria-Chisinaului-Filat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/primaria-Chisinaului-Filat-copy-150x150.jpgadminPolitic
Vlad Filat a anunțat pe Facebook că vrea să candideze la primăria Chișinăului. Acesta are însă probleme financiare și a cerut Guvernului să amâne organizarea alegerilor până când va aduna suficienți bani ca să investească în campania electorală. Soțul Angelei Gonța a ajuns la fundul sacului după ce a făcut mai...

Comentează