Vlad Filat Prison Break copy

Alarmă de gradul 0 în Moldova. Vlad Filat, cel care este bănuit că a furat un miliard de dolari, a fugit aseară noaptea din închisoarea de maximă securitate de la Rusca. Dispariția fostului premier a fost descoperită abia dimineață, când paznicii i-au adus caviarul, șampania și Pate Foie Gras la dejun.

”Am rămas surprinși să vedem ușa de la apartamentul în care l-am cazat pe domnul Filat goală. Ne-am uitat în interior încetișor, să nu-l trezim, că se supără. Nu era nimeni. În patul să matrimonial nu era nici domnul Filat, nici doamna Olia. La început nu ni s-a părut straniu, că mai pleca așa fără să ne anunțe, dar se întorcea spre seară. Când am văzut însă că domnul Filat nu a venit, am dat alarma”, spune temnicerul Vasile Tupoiu.

Directorul penitenciarului de maximă securitate de la Rusca susține însă că temnicerii nu au nicio vină: ”paznicii noștri dormeau și nu au văzut cum a ieșit. Este evident, oamenii erau obosiți, au descărcat toată ziua baxuri de țigări, eu îi înțeleg!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Filat-Prison-Break-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Filat-Prison-Break-copy-300x300.jpgadminPolitic
Alarmă de gradul 0 în Moldova. Vlad Filat, cel care este bănuit că a furat un miliard de dolari, a fugit aseară noaptea din închisoarea de maximă securitate de la Rusca. Dispariția fostului premier a fost descoperită abia dimineață, când paznicii i-au adus caviarul, șampania și Pate Foie Gras...

Comentează