Filat retinut de CNA copy

Fostul premier Vlad Filat a fost adus în această dimineață în cătușe la CNA. Acesta era bulversat de ce i se întâmpla și nu a dat foarte multe declarații în timp ce era cărat pe sus de procurorii CNA. Martorii spun că Vlad Filat ar fi strigat de câteva ori: ”Jumătate e la Plaha, jumătate e la Plaha”. Surprinzător, însă, o oră mai târziu, Vlad Filat a ieșit din sediul CNA cu zâmbetul pe buze.

”A fost o simplă eroare a procurorilor. Se mai întâmplă. Când au început să mă chestioneze mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Tot întrebau – Aeropshort bral? Eu le-am zis clar, Banca de Economii – bral, Tutun CTC – bral, vamele ubral din fața tirurilor mele, dar Aeropshort ni bral! S-a uitat unul la mine și mi-a zis, domnule Leancă, ne păcăliți, ce ați făcut cu Aeropshortul? Abia aici mi-am dat seama că mă confundă cu fosta mea șestiorcă”, a declarat Vlad Filat fericit pe scările CNA-ului.

De bucurie Vlad Filat și-a ales deja altă jurnalistă de știri, una mai tânără și mai blondă. A agățat-o chiar din fața CNA. Procurorii CNA și-au cerut scuze de la Filat că l-au deranjat, dar promit să revină și cu alte întrebări în curând.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Filat-retinut-de-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Filat-retinut-de-CNA-copy-150x150.jpgadminPolitic
Fostul premier Vlad Filat a fost adus în această dimineață în cătușe la CNA. Acesta era bulversat de ce i se întâmpla și nu a dat foarte multe declarații în timp ce era cărat pe sus de procurorii CNA. Martorii spun că Vlad Filat ar fi strigat de câteva...

Comentează