VIP Magazin a anunțat continuarea proiectului de succes ”100 cele mai sexy femei” pentru că a primit sute de solicitări din partea curvelor din Chișinău. ”Noi suntem supărate, de ce pe unele curve le băgați înseamă, iar pe altele nu?”, au întrebat fetele. Așa că noul top se numește ”100 curve din Moldova” și se anunță chiar mai profitabil pentru VIP Magazin. Din prima zi 1000 de femei sexy s-au înghesuit să-și trimită pozele, numărul de telefon, numărul la sutien și tariful.

Când au auzit de inițiativă, jumătate din fetele prezente în topul ”100 femei sexy” au anunțat că vor și ele în topul curvelor. Cică și-ar pierde din clienți dacă nu ar fi prezente în cel mai important top din Moldova”, a declarat pentru moldovesti.info redactorul șef al VIP Magazin, Rodica Ciorănică.

Pentru a intrarea în top, VIP Magazin a anunțat o taxă de 1000 de euro. Prețurile piperate nu sunt o problemă. Curvele din Moldova au suficienți clienți în condițiile în care moldovencele refuză să le facă sex oral soților lor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/VIP-Magazin-Curve1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/VIP-Magazin-Curve1-150x150.jpgadminMonden
VIP Magazin a anunțat continuarea proiectului de succes ”100 cele mai sexy femei” pentru că a primit sute de solicitări din partea curvelor din Chișinău. ”Noi suntem supărate, de ce pe unele curve le băgați înseamă, iar pe altele nu?”, au întrebat fetele. Așa că noul top se numește ”100 curve...

Comentează