Vlad Plahotniuc Omul Anului copy

Cel mai râvnit titlu din Moldova, cel de om al anului, a fost vândut în acest an lui Vlad Plahotniuc. Dacă anul trecut fostul premier Vlad Filat a plătit 10 mii de euro pentru titlu, în 2015 Vlad Plahotniuc se laudă că a dat 100 de mii de euro.

”Din țigări nu mai faci bani, asta este clar, mai ales dacă stai la închisoare. Filat nu avea cum să cumpere în acest an titlul, că este mai scump, iar el nu prea are bani. Noroc că făcusem un raider de succes și am găsit repede niște capustă. De când mi-l doream, nici nu știți. O să-l pun la mine în stenkă să moară de ciudă toți prietenii când or intra în casă. Eu sunt omul anului în Moldova, iar Filat stă la răcoare. Sunt fericit”, a declarat Vlad Plahotniuc la decernarea premiului.

De altfel, VIP Magazin propune și alte titluri pe care să le vândă în acest an pe bani buni. De exemplu, femeia ușoară a anului, pușcăriașul anului, protestatarul anului, oligarhul anului, premierul anului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-Omul-Anului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vlad-Plahotniuc-Omul-Anului-copy-300x300.jpgadminMonden
Cel mai râvnit titlu din Moldova, cel de om al anului, a fost vândut în acest an lui Vlad Plahotniuc. Dacă anul trecut fostul premier Vlad Filat a plătit 10 mii de euro pentru titlu, în 2015 Vlad Plahotniuc se laudă că a dat 100 de mii de euro. ”Din țigări nu mai...

Comentează