Baba-Frosana

Evenimentul de decernare a premiului a fost unul glamuros, fițos și plin de vedete. Cea mai importantă fază a serii a fost, desigur, momentul în care celebra revistă VIP Magazin a desemnat titlul de cea mai sexy femeie din Moldova. Și în acest an la licitația de atribuire au participat foarte multe femei de afaceri, prezentatoare, cântărețe și tot felul de femei mai ușoare. Licitația s-a oprit la 10.000 de euro și mare le-a fost surpriza spectatorilor când au văzut câștigătoarea. Are 90 de kilograme, 1 metru 20, 75 de ani și este originară din satul Climăuți, raionul Vulcănești. Baba Frosâna s-a declarat încântată că nimeni nu a plătit mai mult.

Potrivit organizatorilor, ceea ce contează cu adevărat la acest concurs este frumusețea interioară. Oricine poate avea acum sâni mari și extensii de păr blond, puțini își permit să plătească 10 mii de euro pentru ceva ce nu va putea avea niciun moldovean timp de un an. Prima întrebare pe care prezentatorul galei i-a pus-o Babei Frosâna a fost: cum a reușit să economisească din pensia de 500 de lei o sumă așa de frumoasă și de sexy? Deținătoarea premiului a explicat că banii i-a făcut în biblioteca sătească, după ce primarul a instalat un calculator cu camera web conectat la internet.

”Se pare că există foarte mulți bărbați pe lumea asta care vor să mă vadă cum mă vede doar moș Vasâli! Și nu doar vor să mă vadă, îmi plătesc pentru asta. Să-i dăi Dumnezeu sănătate primarului, că foarte mult ghini ne-o făcut”, a declarat Baba Frosâna. Gala de decernare nu a trecut fără incidente. Câțiva spectatori au ajuns la spital în timpul unei busculade la ieșirea din sală. S-a întâmplat la finalul show-ului, când câștigătoarea premiului cea mai sexy femeie din Moldova a ieșit pe scenă în costum de baie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Baba-Frosana.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Baba-Frosana-150x150.jpgadminMonden
Evenimentul de decernare a premiului a fost unul glamuros, fițos și plin de vedete. Cea mai importantă fază a serii a fost, desigur, momentul în care celebra revistă VIP Magazin a desemnat titlul de cea mai sexy femeie din Moldova. Și în acest an la licitația de atribuire au participat foarte...

Comentează