Spot antibeție copy

După ce a fost învinuit de Pavel Stratan că i-a folosit cântecul ilegal, regizorul Viorel Mardare este acuzat și de Hollywood de plagiat. Regizorii americani susțin că Mardare a făcut spotul antibeție copiind fidel filmul Hangover, cunoscut la Moscova sub numele de Marea Mahmureală. Exact ca în filmul de la Hollywood, în spotul regizorului Mardare mai mulți bărbați se îmbată, iar după asta se iau la bătaie și se trezesc într-un loc ciudat – parcul din centrul Chișinăului.

”În primul rând nu este un spot antibeție, cum greșit au scris criticii de film despre realizarea mea cinematografică. Nu știu cine v-a spus prostia asta. Spotul nu este al ministerului Sănătății. Este al ministerului Agriculturii. Cu ajutorul lui noi vrem să arătăm moldovenilor că este foarte bine să bei, să te îmbeți. Astfel promovăm vinul moldovenesc”, spune în apărarea sa Viorel, celebrul regizor moldovean, care, din păcate, în acest an nu a primit Oscar.

Viorel susține că avea voie să se inspire din Hangover la regizarea spotului. A obținut aprobarea verbală de la Ghiță Ciobanu. Acesta este singurul moldovean care muncește la Hollywood, chiar în barul unde a intrat la un moment dat și Leonardo di Caprio.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Spot-antibeție-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Spot-antibeție-copy-300x300.jpgadminMonden
După ce a fost învinuit de Pavel Stratan că i-a folosit cântecul ilegal, regizorul Viorel Mardare este acuzat și de Hollywood de plagiat. Regizorii americani susțin că Mardare a făcut spotul antibeție copiind fidel filmul Hangover, cunoscut la Moscova sub numele de Marea Mahmureală. Exact ca în filmul de la Hollywood, în spotul...

Comentează