betiv-cricova-copy

O ce veste minunată. Parlamentul a adoptat în sfârșit o lege bună, care a fost primită cu multe aplauze de către moldoveni. Țara noastră este prima din lume în care vinul nu va fi băutură alcoolică, ci aliment. Potrivit noii legi, orice șofer, nu doar deputații sau membrii Partidului Democrat pot conduce în stare de ebrietate.

”Ca să nu fiți amendați de poliție este suficient să le spuneți că v-a fost foame și că a trebuit să mâncați 2-3 litri de vin. Legea nu interzice să urci cu burta plină la volan. Așa că polițiștii nu o să vă poată cere mită pentru că v-au prins cu grade în tărtăcuță”, a declarat deputatul Leonea Dalbanu.

Și nu este totul. Legea această ne salvează din topul rușinos al celor mai mari bețivi ai planetei. Moldovenii nu vor mai fi obligați să spună câte tone de vin au băut. Au posibilitatea să spună că au mâncat vreo 3 tone de aliment produs din struguri lăsați să fermenteze. Și pentru că vinul este aliment, ministerul Educației l-a introdus din greșeală în meniul elevilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Betiv-Cricova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Betiv-Cricova-copy-300x300.jpgadminSocial
O ce veste minunată. Parlamentul a adoptat în sfârșit o lege bună, care a fost primită cu multe aplauze de către moldoveni. Țara noastră este prima din lume în care vinul nu va fi băutură alcoolică, ci aliment. Potrivit noii legi, orice șofer, nu doar deputații sau membrii Partidului...

Comentează