Mihai Ghimpu danseaza copy

Aflat în concediu, cel mai cunoscut Burebista din lume, Liuda Ghimpu, s-a distrat de minune în celebrele cluburi ale lui Vlad Plahotniuc. Liuda Ghimpu a reușit chiar să danseze foarte, dar foarte multe dansuri. Majoritatea din ele obscene. Aici găsiți dovada video. 

”Din cauza Liudei ne fug clienții. Am rămas cu cluburile goale. În special clubul Drive. El dansează ca o maimuță curentată, ca un babuin în călduri, ca o zebră scuturată de friguri. Nu înțeleg de ce nu se duce în Colonița, să danseze acolo, la discateca din sat. Vrea aici la oraș, la Drive. Dar eu nu mai pot, din cauza Liudei ne fug clienții”, a declarat după o serie de dansuri obscene, Vlad Plahotniuc.

Supărat că nu se ogoiește, Coordonatorul Executiv al Republicii Moldova a dat comandă ca Liuda Ghimpu să nu mai treacă niciun face control în Chișinău. Astfel, la orice club se duce, paznicii îl aruncă afară sau îl dau de-a rostogolul pe scări. Liuda Ghimpu este extrem de supărat, în special pentru că sigur nu va trece face controlul în Parlament la următoarele alegeri legislative din Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Mihai-Ghimpu-danseaza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Mihai-Ghimpu-danseaza-copy-300x300.jpgadminPolitic
Aflat în concediu, cel mai cunoscut Burebista din lume, Liuda Ghimpu, s-a distrat de minune în celebrele cluburi ale lui Vlad Plahotniuc. Liuda Ghimpu a reușit chiar să danseze foarte, dar foarte multe dansuri. Majoritatea din ele obscene. Aici găsiți dovada video.  ”Din cauza Liudei ne fug clienții. Am rămas cu...

Comentează