Sanda Filat si Angela Gonta

Sanda Filat a reușit să convingă CNA că merită jumătate din averea lui Vlad Filat. Acesta susține că atâta timp cât a fost împreună la bine și la greu, merită să aibă o parte din tot ce a obținut fostul premier. După ce i-a sechestrat averea, Adriana Bețișor susține că fostul premier a rămas la suflet doar cu cei 9 ani de închisoare. Așa că CNA a arestat-o pe fosta consoartă.

”Doamna Sanda Filat are dreptate. L-a susținut pe domnul Filat în demersurile domniei sale. L-a ajutat, l-a îmbărbătat. Se știe doar, în spatele unui bărbat puternic se află o femeie sau mai multe. Până acum niciuna din fostele soții ale lui Filat nu au cerut împărțirea averii. Averea care i-a mai rămas lui Vlad Filat, cei 9 ani de închisoare, vor fi împărțiți egal cu doamna Sanda. Sanda Filat urmează să stea în închisoarea de la Rusca 4,5 ani”, a declarat Adriana BetsiShor pentru redactorii moldovesti.info.

După ce s-a flocăit cu Sanda Filat pe holurile CNA, Angela Gonța a anunțat că nu vrea nimic din averea fostului soț. Aceasta susține că a fost foarte puțin împreună și nu a reușit să-l sprijine suficient. Celelalte soții ale lui Vlad Filat nu au anunțat încă dacă vor cere partajarea anilor de închisoare. Solicitată să spună dacă va dori să împartă averea cu Shor, Jasmin le-a cântat procurorilor CNA piesa: ”Денег нет!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta-300x210.jpgadminFinanțe
Sanda Filat a reușit să convingă CNA că merită jumătate din averea lui Vlad Filat. Acesta susține că atâta timp cât a fost împreună la bine și la greu, merită să aibă o parte din tot ce a obținut fostul premier. După ce i-a sechestrat averea, Adriana Bețișor susține că...

Comentează