Osipov cetatean al Transnistriei copy

Pentru merite deosebite față de Republica Nistreană Moldovenească, ministrul Reintegrării Victor Osipov a primit cetățenia transnistreană. Documentele i-au fost înmânate chiar de președintele Transnistriei, Evgheni Șevciuk. Acesta a ținut să-i mulțumească lui Victor Osipov pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru țara pe care o conduce.

”Când nu puteam zbura de pe Kiev, tovarășul Osipov m-a ajutat și mi-a dat voie să zbor ca un VIP de pe Aeroportul Internațional Shor din Chișinău. Când ne-au blocat ucrainenii importurile, tovarășul Osipov ne-a dat voie să trecem prin Moldova. Când nu aveam muniție, foloseam aeroportul din Chișinău ca să ne aducem arme din Rusia. Noi ne bazăm pe Victor Osipov, este un adevărat patriot al Republicii Nistrene”, a declarat președintele Transnistriei, Evgheni Șevciuk.

Victor Osipov și-a cerut scuze de la transnistreni că nu le poate recunoaște independența, dar speră ca într-o zi acest lucru să fie posibil. Până atunci, ministrul Reintegrării le-a permis tuturor milițienilor din Transnistria să aresteze orice persoane au chef pe teritoriul Republicii Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Osipov-cetatean-al-Transnistriei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Osipov-cetatean-al-Transnistriei-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pentru merite deosebite față de Republica Nistreană Moldovenească, ministrul Reintegrării Victor Osipov a primit cetățenia transnistreană. Documentele i-au fost înmânate chiar de președintele Transnistriei, Evgheni Șevciuk. Acesta a ținut să-i mulțumească lui Victor Osipov pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru țara pe care o conduce. ”Când nu...

Comentează