Vicepremierul Rusiei este decis să vină până la urmă în Republica Moldova. După ce a fost refuzat să intre în țara noastră cu elicopterul, cu avionul militar, cu motocicleta, Dima Porcozin vrea să vină călare pe un porc. Și nu va fi un porc obișnuit. Este porcul cel mai cunoscut din Moldova.

”M-am zacalibit de jocul acesta. Voi chiar nu ați înțeles cine este șef în țara asta? O să vă demonstrez amuiană. Dacă tot îmi refuzați să intru în țară cu avionul militar, o să vă umilesc, o să vă fac de Publika WC, adică de rahat. Am discutat cu tovarășul Putin și o să intru pe porc în Moldova. Dodon este pregătit să mă care. I s-a ordonat de la Moscova și va face tot ce îi ordonăm noi”, a declarat vicepremierul Rusiei, Dima Porcozin.

Igor Dodon a organizat așa cum se cade intrarea victorioasă a lui Porcozin în Moldova. Mai întâi Dodon îl va pupa pe Porcozin pe bolfele din chiloți. După asta, se va pune în patru labe, iar Porcozin îl va încăleca și va fi dus de Dodon de la Aeroport până la Parlament. Ca să se simtă iubit de popor, Dodon îi va aranja pe cei 30 de mii de emigranți sirieni de-a lungul drumului. Aceștia vor sta cu vodkă și sare de lămâie ca să se adape din când în când Porcozin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Rogozin-pe-porc-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Rogozin-pe-porc-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Vicepremierul Rusiei este decis să vină până la urmă în Republica Moldova. După ce a fost refuzat să intre în țara noastră cu elicopterul, cu avionul militar, cu motocicleta, Dima Porcozin vrea să vină călare pe un porc. Și nu va fi un porc obișnuit. Este porcul cel mai...

Comentează