Pugaciova și-a bătut crunt bonele din Republica Moldova. Cele două femei care au fost angajate să aibă grijă de copiii interpretei au ajuns în stare gravă la Spitalul de Traumatologie de la Moscova. Potrivit medicilor, acestea sunt în stare gravă, dar stabilă.

”Pacientele au ajuns la noi aseară. Au fost aduse cu ambulanța. Ambele spun că sunt din Chișinău. Au politraumatisme apărute în urma unor ieșiri violente ale Alei Borisovna. Nu sunt primele și nici ultimele. Toate bonele care au lucrat la Alocica, mai devreme sau mai târziu ajung la noi. Moldovencele s-au ținut deja foarte mult acolo. Se pare că sunt obișnuite cu bătaia”, spune șeful Spitalului de Traumatologie.

La rândul ei, Ala Pugaciova se apăra: ”moldovaca tânără, că așa îi spun eu, moldovacă, umbla mereu pe la bucătărie în fuste de o șchioapă, făcându-i ochi dulci lui Maximca al meu. Am răbdat-o o lună pentru că făcea plăcinte bune. Cealaltă de 45 de ani a meritat să primeasca un fier de călcat în cap. Cânta toată ziua – În grădina lui Ion toate păsările dorm…”

Potrivit poliției de la Moscova, Ala Pugaciova nu va fi pedepsită pentru că a maltratat două persoane, întrucât legea rusească este clară, moldovenii care muncesc în Rusia pot fi bătuți, exploatați și înfometați după bunul plac al proprietarului de sclavi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ala-Pugaciova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ala-Pugaciova-copy-150x150.jpgadminMonden
Pugaciova și-a bătut crunt bonele din Republica Moldova. Cele două femei care au fost angajate să aibă grijă de copiii interpretei au ajuns în stare gravă la Spitalul de Traumatologie de la Moscova. Potrivit medicilor, acestea sunt în stare gravă, dar stabilă. ”Pacientele au ajuns la noi aseară. Au fost...

Comentează