Pentru că a fost luat în râs că vrea să-i bată pe Andrei Năstase și Maia Sandu cu cureaua de la pantaloni, Ilan Shor a anunțat că de data asta s-a pregătit temeinic de o confruntare cu opoziția lui Plahotniuc. Ilan Shor a venit echipat într-un costum special, iar în loc de curea, în mână a avut o nouă armă.

”Dacă îi prind pe Năstase și Maia Sandu să vezi ce-mi pun buca la bătaie. Eu sunt obișnuit cu astfel de bătăi. M-am antrenat chiar la domnul Plaha… Ups, asta nu trebuia să zic. Pe scurt, mi-am luat costumul din latex și un bici și am venit la Chișinău să mă întâlnesc cu Maia Sandu și Andrei Năstase. Am o experiență foarte mare în acest sens”, a declarat cu glas de șoricel fioros, Ilan Shor.

Costumul lui Ilan Shor a creat multă vâlvă, în special prin rândurile unor domni din zonă. Aceștia îl roagă pe Ilan Shor să vină în vizită pe la ei, ca să se obișnuiască un pic cu închisoarea. Jasmin este însă nemulțumită de apucăturile soțului ei. Aceasta susține că bărbățelul ei i-a furat de multe ori fardurile, pantofii, rochiile și l-a avertizat că garderoba ei nu este Banca de Economii sau Banca Națională.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Shor-in-latex-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Shor-in-latex-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pentru că a fost luat în râs că vrea să-i bată pe Andrei Năstase și Maia Sandu cu cureaua de la pantaloni, Ilan Shor a anunțat că de data asta s-a pregătit temeinic de o confruntare cu opoziția lui Plahotniuc. Ilan Shor a venit echipat într-un costum special, iar...

Comentează