Cum era de așteptat, Vlad Plahotniuc și-a impus un nou Guvern în Moldova, iar Dodon a acceptat cât ai spune ”Gandon”. Oligarhul miliardar a prezentat și lista tuturor celor care vor face parte din noul cabinet. Iată cine sunt.

Premier – Silvia Bradu pentru că umblatul cu iolka este dificil dacă nu ai cortegiu cu migalkă.

Ministrul Justiției – Ilan Șor pentru că știe atât de bine cum funcționează justiția moldovenească, că deși a fost condamnat pentru implicarea în furtul miliardului nu a făcut nicio zi de pușcărie.

Ministrul Educației – Chiril Gaburici, poate reușește să-și găsească diploma de BAC.

Ministrul Culturii – Costea Țuțu, pentru că în sfârșit a învățat alfabetul și a reușit să citească o carte. Se numește ”Punguța cu doi ban…diți”.

Ministrul Finanțelor – Costea Barsetka pentru că îi păstrează mereu banii pahanului.

Ministrul Sănătății – Marina Tauber pentru că știe cum să te protejezi de mercur.

Ministrul Agriculturii – Marina Rădvan pentru că este mereu flămândă.

Ministrul Apararii – Sirojikă Sîrbu pentru că deși nu a fost la niciun război este deja kantujenâi.

Ministrul Afacerilor Externe – judecătoarea Berdilo pentru că se pricepe foarte bine la rețeaua internațională de socializare Facebook.

Ministrul Economiei – mitropăritul Vladimir, directorul general al SRL Mitropolia Moldovei, pentru că se pricepe cel mai bine la făcut bani în Moldova.

Ministrul Afacerilor Interne – Moise Lepădatu pentru că este clarvăzător și îi poate învăța pe polițiști să ghicească ușor câți bani au șoferii în buzunare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Vlad-Plahontiun-Marina-Radvan-Costea-Tutu-Silvia-Radu-Serghei-Sirbu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Vlad-Plahontiun-Marina-Radvan-Costea-Tutu-Silvia-Radu-Serghei-Sirbu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cum era de așteptat, Vlad Plahotniuc și-a impus un nou Guvern în Moldova, iar Dodon a acceptat cât ai spune ”Gandon”. Oligarhul miliardar a prezentat și lista tuturor celor care vor face parte din noul cabinet. Iată cine sunt. Premier - Silvia Bradu pentru că umblatul cu iolka este dificil...

Comentează