Garcea procuror DNA copy

Surse din cadrul Oligarhiei de la Chișinău au dezvăluit numele procurorului DNA anunțat de Andrian Candu. Procurorul urmează să sosească pe 15 septembrie la Chișinău. Redactorii moldovesti.info au obținut chiar și o poză cu acest procuror celebru în România.

”Pe procuror îl cheamă Garcea. Domnul Candu s-a întâlnit cu el la București. Este foarte cunoscut în România. Și-a început cariera ca polițist de rând, în Vacanța Mare. Apoi a urcat pe scara ierarhică sus de tot. Acum are mașini, are vile, are case, are afaceri. Un procuror care știe să se învârtă. Domnul Garcea a promis că vine la Chișinău să ne învețe cum să luptăm cu corupții, dar să-i plătim avionul, cazarea și un salariu de 10 mii de euro”, a explicat o sursă din cadrul Oligarhiei pentru redactorii moldovesti.info.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, susține că procurorul DNA este un profesionist. Garcea ar fi făcut deja niște investigații în privința furtului miliardului și are deja câteva piste. Suspecți ar fi câțiva mafioți foarte periculoși de la Chișinău: Cheochea Jănea, cunoscută ca Uborșița și Gheaghea Vanea, căruia i se mai spune și Storojul. Cei doi au activat în Banca de Economii până nu demult, când au fost concediați.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Garcea-procuror-DNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Garcea-procuror-DNA-copy-300x300.jpgadminInternațional
Surse din cadrul Oligarhiei de la Chișinău au dezvăluit numele procurorului DNA anunțat de Andrian Candu. Procurorul urmează să sosească pe 15 septembrie la Chișinău. Redactorii moldovesti.info au obținut chiar și o poză cu acest procuror celebru în România. ”Pe procuror îl cheamă Garcea. Domnul Candu s-a întâlnit cu el la...

Comentează