Examen auto șocat-psd

Moldovenii care vor să aibă un permis de conducere vor trebui să plătească de mâine o mită mai mare. Modificările au intrat în vigoare după ce s-au modificat și condițiile în care vor fi efectuate examenele. Pentru că instructorii și polițiștii vor avea mai mult de muncă, aceștia au decis de comun acord să scumpească mita plătită de către candidați. Și nu este totul.

”Din păcate, pierdem foarte mulți bani la schimbul valutar. Acesta este extrem de volatil. Dimineață cu 20 de lei cumperi un euro, iar spre seară ai nevoie de 30 de lei. Noi nu avem timp să ne ducem cu sacii de bani pe care îi strângem într-o zi la bancă să schimbăm în euro. Așa că acest lucru trebuie făcut de candidați. Nu mai veniți cu mita în lei că prăvăliți examenul, veniți cu euro”, a declarat șeful Inspectoratului Rutier pentru examene de stat, Ioan Poalălungă.

Există însă anumite persoane care vor fi scutite de la plata oricărei mite, susțin experții în domeniu. Astfel, nepoții, verii, rudele deputaților vor trece examenul fără să plătească. Unele artiste care sunt experte în terapie prin bloujob vor fi trecute fără mită.

Vești proaste pentru cei care vor să obțină permisul auto. Mita s-a scumpit și trebuie plătită doar în eurohttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Examen-auto-șocat-psd.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Examen-auto-șocat-psd-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii care vor să aibă un permis de conducere vor trebui să plătească de mâine o mită mai mare. Modificările au intrat în vigoare după ce s-au modificat și condițiile în care vor fi efectuate examenele. Pentru că instructorii și polițiștii vor avea mai mult de muncă, aceștia au...

Comentează