Voronin Lenin

Moldovenii s-au bucurat enorm când au auzit că Vlad Filat își face testamentul, mulți chiar au deschis șampania de Anul Nou de bucurie că scapă de încă un politician. Dar bucuria le-a căzut în scârbă. În această dimineață, Vladimir Voronin a declarat în Parlament că nu are de gând să-și facă testamentul, chiar dacă este extrem de bătrân.

”Din cercetările noastre, Vladimir Voronin are 90 de ani. Nu suntem siguri, pentru că certificatul lui de naștere a ars în Parlament, când au intrat revoluționarii. Deși, fostul președinte comunist ar putea să aibă lejer peste 100 de ani. Nimeni nu știe exact. Trist este că acest politician nu se gândește deloc la lumea cealaltă, așa cum este normal la vârsta lui. Vrea să ne chinuie în continuare și trăiește mai ceva ca cioara”, a declarat istoricul Ioan Poalălungă, de la Academia de Științe SF.

La fel de grav este că, deocamdată, singurul care investește masiv în reparația închisorilor în Moldova este Vlad Filat. Oligarhul Vlad Plahotniuc nu a investit niciun bănuț în renovarea celulelor. Și mai trist este că nici nu are de gând să o facă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Voronin-Lenin.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Voronin-Lenin-300x300.jpgadminPolitic
Moldovenii s-au bucurat enorm când au auzit că Vlad Filat își face testamentul, mulți chiar au deschis șampania de Anul Nou de bucurie că scapă de încă un politician. Dar bucuria le-a căzut în scârbă. În această dimineață, Vladimir Voronin a declarat în Parlament că nu are de gând...

Comentează