Moldovenii pot deschide șampania. Vlad Plahotniuc a pus cu numai câteva secunde în urmă pe contul său de odnoklassniki: ”#синийкитяжду, #Разбудименяв420”. Vestea este cu atât mai bună cu cât curator al lui Vlad Plahotniuc este Andrei Năstase, liderul platformei DA. Dar iată care este prima sarcină pe care Vlad Plahotniuc a primit-o de la Andrei Năstase.

”Salut. Sunt curatorul tău. Trebuie să respecți toate comenzile. Ieși în fața hotelului Nobil cu un cui ruginit în mână. Îți rupi mâneca de la cămașă și cu acel cui începi să-ți scrii pe mână, tare, să rămână urme: #NU PLAHA. După ce ai terminat de scris, chemi Publika WC să te filmeze ca să știm și noi că nu ți-e frică și că ai intrat în joc”, i-a scris Andrei Năstase curatorul lui Vlad Plahotniuc.

Mai mulți cetățeni au început să comenteze veseli la intrarea în joc al lui Vlad Plahotniuc. Extrem de binevoitori, oamenii cer cât mai repede să înceapă zadania.

Liuda Ghimpu, Podleankă și mulți alți podlizaci au sărit repede în ajutorul șefului lor cerându-i să abandoneze jocul. Acesta este însă ambițios ca un dansator break dance căruia i s-au rupt pantalonii în fund, dar nu renunță.

Andrei Năstase a anunțat care va fi ultima zadanie pentru Vlad Plahotniuc: ”să întoarcă miliardul și să se ducă cu cătușe să se închidă singurel, cu mâna lui în izolatorul CNA!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Vlad-Plahotniuc-Sinii-kit.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Vlad-Plahotniuc-Sinii-kit-300x300.pngadminSocial
Moldovenii pot deschide șampania. Vlad Plahotniuc a pus cu numai câteva secunde în urmă pe contul său de odnoklassniki: ”#синийкитяжду, #Разбудименяв420”. Vestea este cu atât mai bună cu cât curator al lui Vlad Plahotniuc este Andrei Năstase, liderul platformei DA. Dar iată care este prima sarcină pe care Vlad...

Comentează