Parlament Prabusit Om bucuros copy

După anunțuri triste despre sărăcie și dezastre moldovenești, iată și o veste bună. Arheologii au găsit o mină antică chiar sub clădirea Parlamentului. Din primele informații, mina este atât de veche, putredă și șubredă, că se va prăbuși într-o lună. Din fericire, se va prăbuși și Parlamentul cu tot cu deputați.

”Numai vă rugăm mult, nu publicați informațiile acestea pe nicăieri. Nu vrem să afle deputații. Lăsații să vină la muncă, lăsații să își julească genunchii pe sub mesele din birourile lor. Noi am calculat cu exactitate când o să cadă Parlamentul: fix pe 31 septembrie, la ora 12 și 69 de minute. Asta înseamnă că toți deputații o să cadă acolo unde le este locul, sub pământ”, a declarat arheologul de la Academia de Științe Seismofantastice, Vanea Ibati.

Arheologii susțin însă că orice poate provoca prăbușirea clădirii. E suficientă o zgâlțâitură cât de mică. Așa că, dacă treceți pe lângă Parlament, și știți că deputații sunt la furat înăuntru, nu uitați să săriți de vreo câteva ori. Ați putea deveni erou național dacă de la săritura voastră deputații au ajuns sub pământ. Însuflețiți de descoperirea epocală, arheologii au anunțat că vor să caute mine sub Guvern, Președinție, dar și sub Hotelul Nobil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Parlament-Prabusit-Om-bucuros-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Parlament-Prabusit-Om-bucuros-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
După anunțuri triste despre sărăcie și dezastre moldovenești, iată și o veste bună. Arheologii au găsit o mină antică chiar sub clădirea Parlamentului. Din primele informații, mina este atât de veche, putredă și șubredă, că se va prăbuși într-o lună. Din fericire, se va prăbuși și Parlamentul cu tot cu...

Comentează