Terorist ISIS copy

Statul Islamic a confirmat printr-o adresare video că a cedat la rugămințile a sute de mii de moldoveni și a trimis o delegație diplomatică în Parlamentul din Chișinău. Deocamdată nu se știe câți diplomați vor fi, dar promit că vor veni cu diplomate.

”Noi am cedat nervos. Nu se poate să ne vină atâtea scrisori de la moldoveni. Ne-au inundat cu scrisori. Cică vor obligatoriu să trimitem o delegație de diplomați cu diplomate la Parlamentul din Chișinău. Inițial am râs cu busurmanii noștri, dar când ne-am săturat de atâtea scrisori am decis că trebuie să scăpăm de oamenii aceștia. Promitem că pe 1 aprilie o delegație a Statului Islamic va ajunge în Parlamentul din Chișinău”, a declarat pentru Al-Qaida TV, șeicul Ibn Teomor Cukalashnikovul.

Este o întâlnire istorică, așa că la aceasta urmează să fie scos din închisoare chiar și Filat ca să fie prezent. Ba mai mult, Vlad Plahotniuc promite să dea mâna primul cu reprezentanții statului Islamic. Cu această ocazie, CEC a anunțat că Moldova ar trebui să se pregătească intens de alegeri anticipate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Terorist-ISIS-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Terorist-ISIS-copy-300x300.jpgadminInternațional
Statul Islamic a confirmat printr-o adresare video că a cedat la rugămințile a sute de mii de moldoveni și a trimis o delegație diplomatică în Parlamentul din Chișinău. Deocamdată nu se știe câți diplomați vor fi, dar promit că vor veni cu diplomate. ”Noi am cedat nervos. Nu se poate...

Comentează