andrei-donica-protest-nobil-copy

Moldovenii se așteaptă la lucruri din ce în ce mai interesante. Eroul Andrei Donică, protestatarul care a vărsat o căldare de lapte în capul ministrului de Finanțe, se învârtește de zor în jurul hotelului Nobil. Ba mai mult, Andrei Donică și-a instalat chiar și o rulotă în preajma hotelului.

”Nu vă spun ce fac aici, este treaba mea. Dar stau și aștept. Mi-am pregătit și o căldare, am cumpărat zece litri de lapte. Eu, să știți, sunt răbdător. Azi, mâine, dar tot trebuie să iasă parșivenia din hotel. Nu-l salvează faptul că e micuț. Am vederea bună, nu-mi scapă, oligarhul naibii. Cât crede că o să stea ascuns în hotel? Trebuie să iasă. Abia aștept să-l văd, că am experiență în turnat lăptic în căpuț”, a declarat Andrei Donică, protestatarul cu lăptic.

Andrei Donică susține că pe lângă el au trecut deja foarte multe potențiale victime: Liuda, Bleancă, Pulu. Dar nu vrea să repete greșeala, așa că așteaptă răbdător până când iese cel care merită cu adevărat să fie stropit cu lapte.

Între timp, în fața hotelului a fost adus un Kamaz plin cu umbrele. Și televiziunile și-au organizat un punct de lucru în fața hotelului și așteaptă să intre în direct când căldarea cu lapte va fi vărsat în capul celui care merită să fie udat nu numai cu lapte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Donica-protest-Nobil-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Andrei-Donica-protest-Nobil-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii se așteaptă la lucruri din ce în ce mai interesante. Eroul Andrei Donică, protestatarul care a vărsat o căldare de lapte în capul ministrului de Finanțe, se învârtește de zor în jurul hotelului Nobil. Ba mai mult, Andrei Donică și-a instalat chiar și o rulotă în preajma hotelului. ”Nu...

Comentează