Formația Moldovenească Sun Stroke Project care ne va reprezenta în acest an la Eurovision a primit un ajutor nesperat. Aceasta va fi ajutată chiar de Vlad Plahotniuc să ajungă în finală. Coordonatorul Moldovei s-a enervat când și-a dat seama că tiraspolenii nu sunt buni de nimic și a decis să se implice să ajute  formația transnistreană de la Eurovision.

Vlad Plahotniuc va interpreta piesa sa preferată, cântată de foarte mulți prieteni cu care are afaceri: Murka. Asta deși Sunt Stroke cântă o cu totul alt cântec. Vlad Plahotniuc a discutat cu omologul său Poroșenko și l-a convins să-l lase să cânte ce vrea el.

Pentru intrarea în finală, Vlad Plahotniuc este de acord să splătească un miliard de euro. Încă un miliard ne va costa câștigarea Eurovision 2017. Bucuroși, moldovenii sunt de acord să plătească toate miliardele din pensiile lor și din salariile lor de două capiși.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-trompeta-nu-Pasha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-trompeta-nu-Pasha-copy-300x300.jpgadminSocial
Formația Moldovenească Sun Stroke Project care ne va reprezenta în acest an la Eurovision a primit un ajutor nesperat. Aceasta va fi ajutată chiar de Vlad Plahotniuc să ajungă în finală. Coordonatorul Moldovei s-a enervat când și-a dat seama că tiraspolenii nu sunt buni de nimic și a decis...

Comentează