Pentru că era pe ultimul loc la nivel mondial și se făcea tot timpul de râs, echipa noastră de fotbal a cerut să fie trecută într-o ligă mai ușoară, unde să fie mai sus în clasament. FIFA a acceptat cererea, astfel că fotbaliștii noștri moldoveni vor juca în campionatul mondial de fotbal feminin. Vestea și mai bună este că fotbaliștii noștri moldoveni s-au clasat pe locul 69 din 70.

”Cu adâncă mândrie și plăcere vă spunem că nu mai suntem pe locul ultim. Din fericire, de când am trecut la muieri, reușim să batem și noi pe cineva. Nu mai suntem chiar de râsul râsurilor lumii. Desigur, este în continuare greu, pentru că noi avem un stil de joc extrem de feminin, pe când fotbalistele iestea nu se uită, joacă uneori mai a dracului ca bărbații”, a declarat antrenorul echipei naționale de fotbal, Igari Dalbaiovolski.

Deocamdată, prima echipă pe care a bătut-o naționala Moldovei este echipa de fotbal din Ganduras. Norocul moldovenilor a fost că femeile din Ganduras care joacă fotbal sunt pensionare, iar 6 dintre ele joacă deja în cârjă. Ca să se ridice și mai sus în clasament, echipa națională de fotbal a Moldovei vrea să treacă la campionatul mondial al copiilor de până la 10 ani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Alina-Zotea-Echipa-fotbal-Franta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Alina-Zotea-Echipa-fotbal-Franta-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că era pe ultimul loc la nivel mondial și se făcea tot timpul de râs, echipa noastră de fotbal a cerut să fie trecută într-o ligă mai ușoară, unde să fie mai sus în clasament. FIFA a acceptat cererea, astfel că fotbaliștii noștri moldoveni vor juca în campionatul...

Comentează