Elevii care nu au învățat și nici gând nu au să învețe pentru examenul de BAC primesc un ajutor nesperat din partea judecătoarei Berdilo. Aceasta nu s-a mulțumit să anuleze doar alegerile și a anulat și BAC-ul. Judecătoarea a motivat pe Facebook decizia sa incredibilă.

”Am văzut mulți elevi care se plângeau pe Facebook că ei s-au zaibit de BAC. Îi înțeleg, nici eu nu am reușit să iau BAC-ul, căci dacă îl luam, acum nu mai făceam prostii, ci eram un om integru și normal la căpățână. De altfel, dacă eram elev, tare mi-ar fi plăcut să vină cineva și să anuleze dracului prostia asta de examen a lui Maia Sandu. Norocul meu a fost că ca judecător nu ai nevoie de studii, ci să fii cățelușul lui Plaha”, a declarart Rodilca Berdilo pe Facebook.

Igor Dodon susține însă că anularea BAC-ului este meritul său. Acesta promis că va anula examenul, iată că s-a ținut de cuvânt și l-a anulat.

Pe de altă parte, ministrul Chiril Gaburici le-a recomandat elevilor să nu încerce să susțină BAC-ul dacă vor să ajungă miniștri ca el. Că nu e nevoie de așa ceva.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Berdilo-BAC-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Berdilo-BAC-copy-300x300.jpgadminSocial
Elevii care nu au învățat și nici gând nu au să învețe pentru examenul de BAC primesc un ajutor nesperat din partea judecătoarei Berdilo. Aceasta nu s-a mulțumit să anuleze doar alegerile și a anulat și BAC-ul. Judecătoarea a motivat pe Facebook decizia sa incredibilă. ”Am văzut mulți elevi care...

Comentează