Parlament Chisinau copy

Corupția din Moldova nu are doar vești proaste. Iată una care o să bucure foarte mulți moldoveni. Serviciul de Pompieri a acordat licența pentru cafeneaua ”La soacra” care vrea să deschidă un punct de lucru și în Parlament. Evident, pentru încălzirea mâncării vor fi folosite cât mai multe butelii de gaz.

”Noi le-am permis să funcționeze, pentru că cine nu are nevoie de încă 100 de euro la gospodărie. Vreau să menționez că cetățenii ne-au sărit în ajutor. Când au auzit că se deschide o cafenea ”La soacra” în Parlament oamenii au vrut să ajute să se deschidă cât mai repede, cât mai sunt politicienii în incinta clădirii”, a declarat Ghiță Ardetot, pompier de serviciu.

Ca cafeneaua să fie și mai eficientă, de buteliile cu gaze au fost legate și câte o grenadă. Ca să atragă mai mulți parlamentari, cafeneaua ”La soacra” le va da mâncare gratuită.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlament-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlament-Chisinau-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Corupția din Moldova nu are doar vești proaste. Iată una care o să bucure foarte mulți moldoveni. Serviciul de Pompieri a acordat licența pentru cafeneaua ”La soacra” care vrea să deschidă un punct de lucru și în Parlament. Evident, pentru încălzirea mâncării vor fi folosite cât mai multe butelii...

Comentează