Drona Nobil copy

Compania care livrează drone jurnaliștilor moldoveni a decis să îmbunătățească dotările tehnice ale aparatelor zburătoare. Astfel, la cererea clienților și a cititorilor care urmăresc cu sufletul la gură fiecare zbor al dronelor, compania chineză Mua Rte De Poota Tzi Lor a pus bombe și grenade pe aceste drone.

”Cu aceste noi dotări dronele moldovenilor nu se vor deosebi de aparatele armatei SUA care zboară în Iran, în Afganistan. Cel care controlează și filmează cu drona trebuie să fie foarte atent. Vă avertizăm! Drona poate scăpa foarte ușor o grenadă când Voronin iese din piscină. Drona poate arunca oricând o bombă chiar peste Vlad Plahotniuc și nu-l vor mai salva umbrelele. Așa că nu apăsați butonul roșu de pe telecomandă, că îi faceți terci pe politicieni”, a anunțat inginerul de la Mua Rte De Poota Tzi Lor, Tzonping Tzondes.

Noile drone cu bombe și grenade vor fi testate de mâine. Acestea vor zbura deasupra vilei lui Shor. De altfel, următorul pe lista celor vizitați va fi chiar Vlad Plahotniuc. Problema este că Plahotniuc are atâtea vile că ar fi nevoie de toate dronele armatei SUA pentru a le vizita într-o singură zi.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drona-Nobil-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drona-Nobil-copy-300x300.jpgadminSocial
Compania care livrează drone jurnaliștilor moldoveni a decis să îmbunătățească dotările tehnice ale aparatelor zburătoare. Astfel, la cererea clienților și a cititorilor care urmăresc cu sufletul la gură fiecare zbor al dronelor, compania chineză Mua Rte De Poota Tzi Lor a pus bombe și grenade pe aceste drone. ”Cu aceste...

Comentează