Renato si Dodon grasi copy

Crește numărul protestatarilor din fața Parlamentului. Renato și Dodon au anunțat pe scenă că nopțile petrecute împreună și-au pus amprenta. Cei doi vor deveni părinții unui copil pe care se gândesc să-l numească după renumitul revoluționar cubanez Che Ghine-i Vara.

”Am fost împreună astăzi la medic. Anunțul este sigur sută la sută, am văzut și testul de sarcină. Este cu un smailic ca pe facebook. Înseamnă că am zaletit. Se pare că am făcut un copil în cortul acela, pe frig. Pentru că este așa de frig ne-am gândit să-l numim Che Ghine-i Vara, așa cum s-a numit și idolul nostru Che Guevara”, au declarat cei doi în aplauzele consternate ale fanilor lor.

Din primele informații, se pare că Renato și Dodon sunt antigandoniști. Așa că nici vorbă de protecția în relația lor. Deocamdată cei doi nu au anunțat care dintre ei este mămica. Acest lucru este greu de spus în condițiile în care ambii au făcut burtă și s-au îngrășat ca niște vaci în ultima vreme.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-grasi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-grasi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Crește numărul protestatarilor din fața Parlamentului. Renato și Dodon au anunțat pe scenă că nopțile petrecute împreună și-au pus amprenta. Cei doi vor deveni părinții unui copil pe care se gândesc să-l numească după renumitul revoluționar cubanez Che Ghine-i Vara. ”Am fost împreună astăzi la medic. Anunțul este sigur sută...

Comentează