Parlament-Piata-Centrala-copy

Biroul Național de statistică are vești bune pentru cetățenii Republicii Moldova. Funcționarii de aici au calculat în cât timp ne va ajunge rândul pe fiecare din noi să fim premieri. Iar rezultatul este unul demn de cartea Recordurilor.

”În jumătate de an fiecare cetățean al Republicii Moldova va fi cel puțin o dată premier. Și când te gândești că am pus în calcul și femeile, și bătrânii, chiar și copiii. Este admirabil cât de repede se schimbă premierii în Republica Moldova. Evident, în funcție de cât de repede o să se șiușească oamenii, adică o să-și numească rudele în funcții de conducere sau pur și simplu o să fure bani de la buget, va depinde și bogăția lor. Ești pentru o zi premier? Fură cât pentru un an, ca să-ți ajungă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info șeful BNS, Ghiță Tupoiu.

Ca să nu existe discuții, Vlad Plahotniuc a anunțat că moldovenii se pot înscrie pe liste de așteptare. Cei care nu pot aștepta o jumătate de an, vor putea trece în față pentru o suma mică, de numai 1000 de euro. Din calculele BNS, un premier poate fura într-o zi aproape 50 de mii de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlament-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlament-Piata-Centrala-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Biroul Național de statistică are vești bune pentru cetățenii Republicii Moldova. Funcționarii de aici au calculat în cât timp ne va ajunge rândul pe fiecare din noi să fim premieri. Iar rezultatul este unul demn de cartea Recordurilor. ”În jumătate de an fiecare cetățean al Republicii Moldova va fi cel...

Comentează