Republica Moldova crește simțitor în ochii Uniunii Europene. După ce oficialii de la Bruxelles ne-au amenințat că nu vedem integrarea UE cum nu vede orbul drumul, Banca Națională s-a pus pe treabă. A reușit să adune până acum de la moldoveni 250 de milioane de euro. Dorin Drăguțanu susține că totul s-a făcut pentru a demonstra că Moldova este o țară civilizată, iar moldovenii niște oameni harnici.

”Am făcut niște speculă cu schimbul valutar, pe urmă am mai crescut impozitele, am mai ciupit din banii pe care moldovenii îi trimit cu nemiluita în țară. De ici, de colo, s-au adunat 250 de milioane. Pentru viitor ne gândim să-i obligăm pe moldovenii care trimit bani în țară să verse 10 la sută în contul banilor furați. Nu putem lăsa lucrurile așa. Moldovenii nu trebuie să se facă de ruşine în Uniunea Europeană că nu au pus miliardul la loc”, a declarat Dorin Drăguţan, guvernatorul adolescent al Băncii Naţionale.

Premierul Chiril Gaburici a salutat succesele Băncii Naţionale şi i-a cerut lui Ilan Shor, administratorul fondului în care se varsă banii pentru acoperirea furtului, să nu mai fure nimic. Altfel, CNA-ul promite să-l pună din nou sub arest la domiciliul şi să-i interzică să mai zboare cu avioanele sale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dorin-Dragutan-Miliard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Dorin-Dragutan-Miliard-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Republica Moldova crește simțitor în ochii Uniunii Europene. După ce oficialii de la Bruxelles ne-au amenințat că nu vedem integrarea UE cum nu vede orbul drumul, Banca Națională s-a pus pe treabă. A reușit să adune până acum de la moldoveni 250 de milioane de euro. Dorin Drăguțanu susține...

Comentează