Incredibil, dar adevărat. După ce au protestat în Franța împotriva prețului benzinei, vestele galbene au anunțat că vin să-i salveze și pe moldoveni. Reprezentanții vestelor galbene susțin că în Franța oricum se trăiește mult mai bine decât în Moldova, așa că ei vor să-i ajute și pe alții. Asta după ce toate solicitările lor au fost acceptate de Macron.

”Ne-am zaibit să luptăm cu autoritățile din Franța. Este prea simplu. Am făcut un singur protest și, huiak, ne-au acceptat toate revendicările. Am aflat de la niște prieteni moldoveni că Plaha nu face niciodată această treabă. Asta pentru că nu știți voi moldovenii să protestați. Iaca, venim noi și vă arătăm. Nu ne temem nici de țuțici, nici de trolli, de nimic. Noi o să vă scădem și vouă prețul la carburant, o să-l alungă și pe Plahotniuc, o să organizăm alegeri corecte”, a declarat Merde Enculer, președintele Vestelor Galbene.

Ca să demonstreze că au dreptate, vestele galbene au strigat prin Paris și au desenat cu graffiti pe Arcul de Triumf: ”Jos Plaha!” De frică, pe Vlad Plahotniuc a început să-l ardă și mai tare koorul și a fost internat cu un mare ghemaroi în spital.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Paris-Protest-Graffiti-copy-1024x709.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Paris-Protest-Graffiti-copy-300x300.jpgadminInternațional
Incredibil, dar adevărat. După ce au protestat în Franța împotriva prețului benzinei, vestele galbene au anunțat că vin să-i salveze și pe moldoveni. Reprezentanții vestelor galbene susțin că în Franța oricum se trăiește mult mai bine decât în Moldova, așa că ei vor să-i ajute și pe alții. Asta...

Comentează