Când lucrurile nu puteau fi mai tâmpite pentru săracii șorheieni, iată că o veste cade peste ei ca uraganul peste Florida. Ilan Shor a anunțat teribila veste că… a terminat de cheluit miliardul furat. Cu această ocazie, șorheienii spun că au început să simtă că le dispar banii pe care îi țin ascunși la ciorap. Alții se plâng că li se fură animalele din curte. Și nu doar șorheienii sunt afectați de această veste tristă.

”Eu m-am enervat foarte tare când am aflat că gata, toate fondurile mele au fost cheltuite pe șorheienii iștea. Iopărăsătă. Nu am venit în Șorhei ca să spăl, să prășăsc și să cânt pe la nunți. Eu sunt vedetă internațională, așa că mă divorțez de Ilanchik. Blea, nu am venit în satul ista ca să-mi îngrop tinerețea. M-am zakalibit, mă duc să caut un alt spărgător de bănci”, a declarat Jasminka într-un interviu pentru televiziunea BăBăS.

Poliția i-a avertizat deja pe oameni să nu mai lasă ușile deschise ca să nu le fure vreun primar banii. În același timp, băncile din Șorhei și-au tras obloanele, iar de frică să nu rămână fără bani s-au mutat în Telenești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Ilan-Shor-Batut.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Ilan-Shor-Batut-300x300.jpgadminSocial
Când lucrurile nu puteau fi mai tâmpite pentru săracii șorheieni, iată că o veste cade peste ei ca uraganul peste Florida. Ilan Shor a anunțat teribila veste că... a terminat de cheluit miliardul furat. Cu această ocazie, șorheienii spun că au început să simtă că le dispar banii pe...

Comentează