renato-usatii-facebook-toaleta

Veste bună pentru Vlad Plahotniuc. Dușmanul său, Renato Usatîi a plecat la cele bune după ce s-a sinucis din greșeală la Moscova. Exact ca Butmalai, Renato Usatîi a tras în sine vreo 20 de gloanțe. Potrivit Publika WC, Renato și-a tras jumătate din gloanțe în cap. Deocamdată nu se știe de ce s-a sinucis Renato la Moscova cu 20 de gloanțe, dar Vlad Plahotniuc crede că gestul său este unul bărbătesc.

”Eu m-am săturat de minciunile lui. Era deja prea de tot să ne ardă curu la toți. Așa că atunci când am auzit acum două săptămâni că Renato vrea să se sinucidă am zis că în sfârșit face un gest bărbătesc. Foarte mulți s-au sinucis după ce au scos minciuni despre mine. Sper că alți oameni or să înțeleagă că îi așteaptă o sinucidere cumplită dacă vin cu minciuni despre mine”, a declarat Vlad Plahotniuc într-o nouă conferință de presă.

Centrul Național Alcorupției susține însă că Vlad Plahotniuc s-a grăbit când a anunțat sinuciderea lui Renato Usatîi. Și asta pentru că sinuciderea era programată după alegerile din Moldova. Astfel că Renato Usatîi mai are timp să ne bucure cu alte alte înregistrări cu Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Renato-Usatii-facebook-toaleta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Renato-Usatii-facebook-toaleta-300x300.jpgadminPolitic
Veste bună pentru Vlad Plahotniuc. Dușmanul său, Renato Usatîi a plecat la cele bune după ce s-a sinucis din greșeală la Moscova. Exact ca Butmalai, Renato Usatîi a tras în sine vreo 20 de gloanțe. Potrivit Publika WC, Renato și-a tras jumătate din gloanțe în cap. Deocamdată nu se...

Comentează