Diana Grigor langa masina copy

Este vestea mileniumului în Moldova. Diana Grigor reușește să șocheze audiența întregii lumi atât de tare, încât mii de oameni au ajuns la spital cu vomă profundă. Cea mai celebră și cea mai superbă cântecacă a momentului a anunțat că nu mai este virgină. Vreo sută de mii de bărbați din întreaga lume au leșinat la aflarea veștii. De fapt, nimeni nu se aștepta să afle vestea asta.

”Ne-am fi așteptat să înceapă al treilea război mondial. Ne-am fi așteptat să vină extratereștrii. Ne-am fi așteptat să aflăm că cancerul Germaniei, Angel Merkel este femeie. Nu ne-am așteptat însă să aflăm că Diana Grigor a ajuns nefecioară. Vestea asta este șocantă, noi o credeam virgină și neprihănită. Acum viața noastră nu mai are sens. Ah, Diana, ne-ai omorât”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Ligii Asociațiilor de Bărbați Abstinenți(L.A.B.A.).

Diana Grigor a confirmat informația și susține că virginitatea este un lucru extrem de urât. ”M-a scăpat de rușine un celebru avocat din Moldova. Nu îi spun numele ca nu vreau să-i fac reclamă și mi-e frică de soția lui. Vreau să vă spun că mi-a fost rău după asta. Tare rău. Sau poate că am avut rău de mare. Nu m-am lămurit. Îi rog pe bărbații care vor să ajute o tânără vedetă să doneze bani pentru a-mi vedea visele”, a declarat cântecaca Diana Grigor.

Din păcate, pentru că nu mai este virgină, Diana Grigor nu va participa la Eurovision. Așa că Moldova a amenințat Bruxellesul că nu mai participă anul viitor la concurs dacă Europian Broudcasting Coumpani nu va modifica regulile.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Diana-Grigor-langa-masina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Diana-Grigor-langa-masina-copy-300x300.jpgadminMonden
Este vestea mileniumului în Moldova. Diana Grigor reușește să șocheze audiența întregii lumi atât de tare, încât mii de oameni au ajuns la spital cu vomă profundă. Cea mai celebră și cea mai superbă cântecacă a momentului a anunțat că nu mai este virgină. Vreo sută de mii de...

Comentează