În sfârşit Moldova poate răsufla uşurată. Poliţiştii susţin că au identificat persoana care ţinea ascuns miliardul. Este vorba de Serafim Urechean, politicianul care a intrat în cartea recordurilor ca deţinătorul celei mai mari burţi din lume. Ministerul Afacerilor Interne susţine că miliardul a fost găsit în timpul unui control de rutină la vamă.

“Domnul Serafică s-a prezentat la vama cu motocicleta. Avea burta umflată, abia îl ducea motocicleta. Iniţial am crezut că iar duce ţigări de contrabandă. Numai că ni s-a părut suspect că prea era umflat. Când l-am trecut prin aparatele cu raze Roentgen am văzut o grămadă uriaşă de bani”, spune Gheorghe Urschi, directorul controlului vamal de la Ungheni.

Serafim Urechean a fost obligat să regurgiteze banii înghiţiţi şi să-i predea Băncii Naţionale. După ce vor fi dezinfectaţi, după ce vor fi şterşi de bucăţile de cârnaţ doctorschii şi de şaşlâk, banii vor fi trimişi în băncile din care au fost furaţi. Serafim Urechean susţine că nu ştie cum au ajuns banii în burta sa şi crede că i-a înghiţit din greşeală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Serafim-Urechean-pe-motocicleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Serafim-Urechean-pe-motocicleta-copy-150x150.jpgadminFinanțe
În sfârşit Moldova poate răsufla uşurată. Poliţiştii susţin că au identificat persoana care ţinea ascuns miliardul. Este vorba de Serafim Urechean, politicianul care a intrat în cartea recordurilor ca deţinătorul celei mai mari burţi din lume. Ministerul Afacerilor Interne susţine că miliardul a fost găsit în timpul unui control...

Comentează