Apple deschide în Moldova o fabrică pentru asamblarea celor mai performante telefoane mobile din lume. Și asta pentru a face față cererii mari din partea consumatorilor moldoveni. Potrivit reprezentanților companiei, moldovenii noștri cumpără atât de repede cele mai noi modele care apar pe piață, încât angajații companiei nu reușesc să le aducă în țara noastră.

“Moldoveanul decât să moară de rușine că nu are iPhone 6 mai bine se împrumută, îl cumpără și pe urmă poate muri liniștit de foame. Moldovenii sunt un popor mândru. Nunți luxoase, cele mai noi modele de mașini și, desigur, telefoane scumpe. Unele chiar poleite cu aur. Recunoaștem, această mentalitate este foarte stranie, dar nouă ne convine, vânzările merg foarte bine. În Moldova am vândut anul acesta telefoane cât toată Europa anul trecut”, a declarat Tim Cook, director general Apple.

De pildă, Mitropolia Moldovei SRL a anunțat că a cumpărat 50 de mii de telefoane iPhone pentru a le distribui preoților și dascălilor din biserici. De altfel, Apple susține că a studiat piața locală din Moldova, așa că a reconfigurat telefonul conform preferințelor moldovenilor. În loc de rington a fost instalat din fabrică piesa ”99 de cumătri”. Aplicația pentru odnoklassniki este de asemenea preinstalată. Telefonul iPhone a fost declarat oficial telefonul gopnicilor și pițipoancelor din Moldova și se vinde la pachet cu microcască de copiat pentru BAC.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Iphone-moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Iphone-moldova-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Apple deschide în Moldova o fabrică pentru asamblarea celor mai performante telefoane mobile din lume. Și asta pentru a face față cererii mari din partea consumatorilor moldoveni. Potrivit reprezentanților companiei, moldovenii noștri cumpără atât de repede cele mai noi modele care apar pe piață, încât angajații companiei nu reușesc...

Comentează