Maia Sandu Ask FM

Anunțul despre scurtarea vacanței a fost publicat chiar astăzi, de Maia Sandu, ca răspuns la o întrebare pusă de redactorii moldovești.info, pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Ask. Ministrul Educației cere însă discreție maximă și nu vrea ca informațiile să ajungă la urechile elevilor. Aceasta se teme să nu fie atacată. “Știți cum sunt odnoklassnicii… Needucați și bâci. Mi-e frică să ies din casă. Dacă sălbaticii de pe odnoklasnici află ca le scutez vacanța, mă tem de ce ar putea urma”, spune Maia Sandu.

Cât despre motivele care au dus la această decizie radicală, Maia Sandu subliniaza că acestea sunt întemeiate și dovedite științific. “Trei luni este prea mult să te ocupi cu nicăfacerea. Eu țin minte când eram elevă mă plictiseam până la depresie să stau în vacanță 90 de zile. De asta m-am făcut ministru ca să scurtez vacanța și să le fac copiilor un bine, să-i indrept către carte, mai ales că prăvălesc BAC-ul ca niște proști“, a mai declarat Maia Sandu.

Potrivit Ministerului Educației, din acest an, vacanța de vară va începe de la 1 iunie și se va încheia pe 30 iunie. Startul anului școlar se va da pe 1 iulie, în luna lui cuptor. Pentru că mulți elevi, care au văzut răspunsul, au dat report contului de pe ask al Ministerului Educației, acesta a fost blocat şi şters de administrația rețelei de socializare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Maia-Sandu-Ask-FM.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Maia-Sandu-Ask-FM-150x150.jpgadminSocial
Anunțul despre scurtarea vacanței a fost publicat chiar astăzi, de Maia Sandu, ca răspuns la o întrebare pusă de redactorii moldovești.info, pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Ask. Ministrul Educației cere însă discreție maximă și nu vrea ca informațiile să ajungă la urechile elevilor. Aceasta se teme...

Comentează