Iată că primarul Chișinăului reușește să rezolve o problemă stringentă și i-a împăcat pe locuitorii protestanți din Bubuieci. Dorin Chirtoacă a anunțat astăzi într-o conferință de presă că a găsit gunoiștea perfectă pentru a aduce deșeurile chișinăuienilor. Este vorba de Parlament.

”Noroc de unchiul meu care vorbea pe limba lui și spunea, piu-piu, iar m-a aruncat Plaha la gunoi. L-am întrebat despre ce gunoi vorbește și mi-a abisnit. Cică în Parlament este un mare gunoi. M-am bucurat foarte tare. O gunoiște în centrul Chișinăului este tot ce visam, nu trebuie să te duci prea departe, aduci gunoiul în gunoiștea numită Parlament”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Din păcate, gunoaiele de deputați din Parlament se opun acestei decizii. Deputații se cred politicieni, dar nu sunt decât niște gunoaie umane și trebuie tratate ca atare. Astfel, Parlamentul are nevoie urgentă de un gunoier care să strivească bine gunoaiele de parlamentari și să toarne pe deasupra alte gunoaie. Proprietarul gunoiștei din Parlament, oligarhul Vlad Plahotniuc este de acord să aruncăm gunoi în Parlament, dar cere un mix ninormal de gunoaie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Parlament-Masina-Gunoi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Parlament-Masina-Gunoi-copy-300x300.jpgadminSocial
Iată că primarul Chișinăului reușește să rezolve o problemă stringentă și i-a împăcat pe locuitorii protestanți din Bubuieci. Dorin Chirtoacă a anunțat astăzi într-o conferință de presă că a găsit gunoiștea perfectă pentru a aduce deșeurile chișinăuienilor. Este vorba de Parlament. ”Noroc de unchiul meu care vorbea pe limba lui...

Comentează