Cum elevii cu note de zece l-au refuzat pe Igor Dodon, prezikul a decis să organizeze o nouă manifestare de acordare a diplomelor. De data asta vor fi felicitați doar cei care au primit cel mult note de 2 și au picat BAC-ul. Dodon susține că se simte foarte bine printre acești elevi pentru că sunt viitorii lui alegători.

”Sunt mândru de generația odnoklassniki. Aceștia sunt atât de proști că nu fac diferența dintre un pamflet și un articol real. Sunt atât de proști că cred orice tâmpenie. I-am amăgit pe toți cu 30 de mii de sirieni și au crezut. Așa că îi felicit că au prăvălit BAC-ul și vaabșe vreau să scot examenul acesta, așa cum am promis în campania erectorală. Viitorul meu politic este asigurat, școlile sunt pline de viitori votanți de-ai mei”, a declarat prezikul Igor Dodon.

Pe toți cei care au prăvălit BAC-ul Igor Dodon i-a înscris în partidul Socialist, iar resturile care nu au vrut în PSRM s-au dus în PD. Dodon a afirmat că și PD-ul are nevoie de mulți looseri care să stea pe facebook și să publice toate prostologiile. La eveniment a fost prezentă și mereu flămânda Marina Rădvan care, ca de obicei, a prăvălit și în acest an Bacalaureatul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Bal-de-absolvire-fata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Bal-de-absolvire-fata-300x210.jpgadminSocial
Cum elevii cu note de zece l-au refuzat pe Igor Dodon, prezikul a decis să organizeze o nouă manifestare de acordare a diplomelor. De data asta vor fi felicitați doar cei care au primit cel mult note de 2 și au picat BAC-ul. Dodon susține că se simte foarte...

Comentează