După ce Dianna Rotaru a revenit în atenția presei ca urmare a bătăilor și scandalurilor pe care le-a avut cu antihristul ciclic, Alioșa Dimon, celelalte vedete și-au dat seama că aceasta poate fi cheia succesului. Așa că au început să-l caute pe actitristul ciclic și să îl roage să se bată, să facă scandal cu ele. Copleșit de atâtea invitații, Alioșa Dimon a anunțat că va face un tarif pentru fiecare vedetă.

”Eu am afighit când am văzut că atâtea fumei vor să mă bat cu ele. La început nu am înțeles de ce. Pe urmă vedetele mi-au explicat, că numai așa pot ajunge cunoscute. Iaca, despre Dianna Rotaru nu a scris nimeni nimic până acum. A fost suficient să ne păruim o dată și, gata, a ajuns din nou în atenția jurnaliștilor ahtiați de scandaluri. Nici nu vă spun câte vedete mă urmăresc pe stradă și vor să ne batem oleacă”, a declarat Alioșa Dimon.

La antihristul ciclic a venit chiar și Lilia Chetraru de la Dom 2 și l-a rugat să se bată oleacă. Pe urmă a venit și Xenia și a vrut să se mandafoșnească. Chiar și Jasmin Shor vrea să se ia la harță cu antihrist. Alaltăieri Alioșa Dimon s-a trezit cu Liuda Ghimpu, care l-a rugat să se certe și să facă oleacă de scandal în fața Parlamentului poate intră un pic în atenția jurnaliștilor din presa galbenă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Diana-Grigor-chiloti-Valerian-Minzat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Diana-Grigor-chiloti-Valerian-Minzat-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce Dianna Rotaru a revenit în atenția presei ca urmare a bătăilor și scandalurilor pe care le-a avut cu antihristul ciclic, Alioșa Dimon, celelalte vedete și-au dat seama că aceasta poate fi cheia succesului. Așa că au început să-l caute pe actitristul ciclic și să îl roage să...

Comentează