vlad-plahotniuc-danseaza-copy

Vecinii lui Vlad Plahotniuc au avut o noapte de coșmar. De bucurie că Maia Sandu s-a certat cu Ion Sturza, oligarhul a dat o petrecere uriașă. A scos boxele afară, a invitat cântăreți importanți, pe Toly Druga sau Lenuța Burghilă, și s-a distrat până în zori. Plahotniuc susține că în curând toată Moldova va putea lua parte la petrecerea lui.

”Dacă vor continua certurile, promit că o chem chiar și pe Natalia Gordienko, și pe Pavel Turcu să ne cânte în Piața Centrală. O să organizez concerte peste concerte. O să fie cea mai mare veselie. Vă dați seama că nu mai pot de bucurie când am văzut cum se ceartă opoziția între ei. Nu trebuie să mai fac nimic, fac ei totul, o să mă coste și mai puțin. Mai dau afară 1000 de trolli, mai concediezi 100 de bloggeri, mai alung 10 analiști”, a declarat euforic Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovești.info.

Vlad Plahotniuc promite o săptămână întreagă liberă în Moldova și câte un litru de ulei pe cap de alegător dacă aceste certuri în rândul opoziției vor continua.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-danseaza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-danseaza-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vecinii lui Vlad Plahotniuc au avut o noapte de coșmar. De bucurie că Maia Sandu s-a certat cu Ion Sturza, oligarhul a dat o petrecere uriașă. A scos boxele afară, a invitat cântăreți importanți, pe Toly Druga sau Lenuța Burghilă, și s-a distrat până în zori. Plahotniuc susține că...

Comentează