Scandal uriaș în PSRM. Primii socialiști ai țării s-au certat foarte tare din cauza unei poze. Vanea Șiobanu, candidatul socialiștilor la primăria Capitalei este extrem de gelos după ce a văzut această poză de tip fotojopa. În această poză, Igor Dodon o ține în brațe pe Silva Bradu.

”Așa ceva este extrem de urât. Pe mine nu m-a ținut în brațe, ci doar în genunchi. Vreau și eu să mă țin în genunchi ca pe Silvia Bradu. Chiar dacă totul este un pamflet, eu simt că o iubește mai mult pe partenera noastră de alegeri, pe Silvia Bradu. Sincer să fiu, m-am zakalibit să fiu a doua vioară în alegeri”, a declarat în lacrimi Vanea Șiobanu.

Nu este singurul supărat că Silvia Bradu apare în poze fotoșopate cu Igor Dodon. Chiar Plahotniuc s-a arătat extrem de supărat și a promis că dacă se repetă fotojobele o să-l suspende din nou pe Dodon de Oo, de data asta definitiv.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-In-brate-cu-Silvia-Bradu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-In-brate-cu-Silvia-Bradu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș în PSRM. Primii socialiști ai țării s-au certat foarte tare din cauza unei poze. Vanea Șiobanu, candidatul socialiștilor la primăria Capitalei este extrem de gelos după ce a văzut această poză de tip fotojopa. În această poză, Igor Dodon o ține în brațe pe Silva Bradu. ”Așa ceva...

Comentează