Sătul să fie bătaie de joc, premierul Dima Rogozin a pus mintea la cale și a inventat 69 de moduri prin care a încercat să intre fraudulos în Moldova. Toate cele 69 au fost descoperite deja de poliția de frontieră, iar Rogozin a fost trimis acasă. Una din cele mai spectaculoase tentative de pătrundere ilegală în Moldova a fost când a încercat să intre în cemodan. Dodon l-a băgat în cemodan și apoi a încercat să-l treacă. Pentru că este prea gras, Rogozin s-a dat de gol.

 

Rogozin a decis că dacă nu poate intra pe la suprafață, atunci va săpa un tunel extrem de lung, din Moscova până la Chișinău. Astfel că va putea veni în Moldova.

 

O altă tentativă a fost când a început să zboare ca orice porc. Din păcate, i s-a spus foarte clar: ”veți intra în Moldova când vor zbura porcii în afară de tine, porcule!”

 

Într-o zi, Rogozin a urcat pe o praștie și a cerut să fie țintit spre Moldova, doar așa reușește să se apropie cât de cât de Chișinău.

 

O altă tentativă de trecere fraudativă a graniței moldo-ruse a fost când Rogozin a luat în brațe o rachetă. Acesta spera că numai așa va ajunge la Chișinău, călare pe o rachetă. Vameșii l-au prins, i-au dat de mâncare și l-au bătut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Rogozin-Porc-Zburator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Rogozin-Porc-Zburator-copy-300x300.jpgadminInternațional
Sătul să fie bătaie de joc, premierul Dima Rogozin a pus mintea la cale și a inventat 69 de moduri prin care a încercat să intre fraudulos în Moldova. Toate cele 69 au fost descoperite deja de poliția de frontieră, iar Rogozin a fost trimis acasă. Una din cele...

Comentează