Valeriu Strelet Obama copy

Valeriu Streleț pleacă din fruntea Guvernului cu 100 de mii de euro în buzunar. Acesta a fost recompensat de Cartea Recordurilor Guiness pentru un record absolut. Valeriu Streleț are în acest moment cel mai scurt mandat de premier din istoria omenirii.

”Pe domnul Valera îl felicităm și îl cadonăm cu 100 de mii de euro, de la noi mai puțin de la Domnul… Plahotniuc mai mult. Ne face plăcere să știm că acești bani vor ajunge în pământ prin odobrenie și vor hrăni atâția oameni flămânzi. Să fie primit și să ne auzim de bine”, a declarat la ceremonia de decernare a premiului Dick Asshole, directorul Cărții Recordurilor Guiness Book în Moldova.

Vlad Plahotniuc susține însă că recordul va fi unul de scurtă durată. Acesta promite un guvern și mai scurt, care ar putea sta doar câteva secunde în funcție. Patronul PD nu vrea ca nimeni să fie în stare să mai bată viitorul record.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Valeriu-Strelet-Obama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Valeriu-Strelet-Obama-copy-300x300.jpgadminPolitic
Valeriu Streleț pleacă din fruntea Guvernului cu 100 de mii de euro în buzunar. Acesta a fost recompensat de Cartea Recordurilor Guiness pentru un record absolut. Valeriu Streleț are în acest moment cel mai scurt mandat de premier din istoria omenirii. ”Pe domnul Valera îl felicităm și îl cadonăm cu...

Comentează