Valeriu Strelet penis pe casa

Intrat în gura lumii, noul premier al Republicii Moldova și-a scos ochiul de pe casa sa de 10 milioane de euro și a desenat un organ sexual masculin. Contrariați și șocați de ce văd, vecinii au făcut plângere la protecția consumatorilor. Valeriu Streleț susține însă că la mijloc este o greșeală.

”Eu i-am zis pictorului că vreau o sulă, nu o …, mă iertați de expresie, penisă. Ce am înnebunit? De ce să pun un cuculeț pe casă, ce sunt Domnica Cemortan? Pur și simplu, eu am vrut să arăt că respect meseria cizmarului prin afișarea sulii pe casa mea, așa cum respect și meseria masonilor, a bancherilor prin afișarea ochiului. A ieșit o greșeală. O să-l șterg”, a anunțat Valeriu Streleț, proaspătul premier al Moldovei.

Pictorul care i-a desenat organul sexual masculin susține însă că opera sa de artă are o idee anume. ”Reprezintă ideea abisală concret abstractizată în meandrele începutului menstrual din incapacitatea telurică a ființelor excentric ancorate în luxul sublim. Altfel zis, politicienii își bagă treaba desenată, de mine, în popor”, a declarat pictorul pentru redactorii moldovesti.info.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-penis-pe-casa1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-penis-pe-casa1-300x300.jpgadminPolitic
Intrat în gura lumii, noul premier al Republicii Moldova și-a scos ochiul de pe casa sa de 10 milioane de euro și a desenat un organ sexual masculin. Contrariați și șocați de ce văd, vecinii au făcut plângere la protecția consumatorilor. Valeriu Streleț susține însă că la mijloc este...

Comentează