Valeriu Streleț amanta copy

Valeriu Streleț demonstrează că este un bun premier și vrea să le facă viața mai ușoară tuturor moldovenilor. Deocamdată a început cu amanta sa pe care a angajat-o la Guvern pe un salariu de 10 mii de lei, cu mașină și șofer la scară. Asta deși presa de culoare galbenă a scris că premierul nu și-ar recunoaște amanta cu care are un copil.

”Eu nu sunt ca unii care divorțează de soție, se căsătorește cu amanta și după asta nu mai știu ce… Nu vreau să-mi creez imaginea de bărbat care se ascunde. O recunosc pe amanta mea. Nu sunt fără inimă, cum să o las fără serviciu, pe stradă, fără niciun ban de la Guvern. Cât voi fi eu premier, ea va avea de toate ca să nu mai scrieți că îmi bat joc de amantă și nu o întrețin așa cum se cuvine”, le-a declarat jurnaliștilor premierul în funcție.

Asociația de Națională a Amantelor Libertine(ANAL) au anunțat deja că îl susțin pe Valeriu Streleț în demersul său de a arăta că și amantele sunt oameni. Potrivit ANAL, politicienii moldoveni au în jur de 1000 – 2000 de amante. Din păcate, viața acestor ființe este tristă. Foarte puține beneficiază de Porsche, diamante, vacanțe în Paris și poșete de mii de euro. Cele mai multe se mulțumesc cu un apartament la Ciocana și o excursie în Antalya.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Streleț-amanta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Streleț-amanta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Valeriu Streleț demonstrează că este un bun premier și vrea să le facă viața mai ușoară tuturor moldovenilor. Deocamdată a început cu amanta sa pe care a angajat-o la Guvern pe un salariu de 10 mii de lei, cu mașină și șofer la scară. Asta deși presa de culoare galbenă...

Comentează