Valeriu Strelet pitic langa Obama copy

Premierul Valeriu streleț a ajuns în atenția ziariștilor americani. Aceștia l-au criticat foarte dur pentru că și-a photoshopat poza în care apare lângă Barack Obama și soția sa. Jurnaliștii de la New York Tost susțin că au fost șocați să vadă pe pagina de facebook a premierului o poză în care Streleț pare mai înalt decât este în realitate.

”Noi știam că Valeriu Streleț e mic de înălțime, chiar mai mic decât Putin. Când l-am văzut lângă Obama am pufnit în râs. E ca un hobbit. Dar după asta am înțeles că și țara sa, Moldova, este mică. Dar când ne uităm noi pe pagina de facebook a premierului, vedem că apare mult mai înalt. Ce minciunos. Nu cred că este normal să păcălești poporul în privința mărimii tale. Dacă îl păcălești la photoshop, sigur furi și bani din bănci”, a declarat ziaristul american de la New York Tost, Dumb Asshole.

În replică, Departamentul de Imaginar și Relații de la Guvernul Republicii Moldova a explicat că a recurs la photoshopare pentru că Valeriu Streleț și-a uitat pantofii cu tocul de 10 centimetri în Moldova, iar din cauza asta nu se vedea aproape deloc în poză lângă soții Obama. În apărarea sa, Departamentul de Imaginar și Relații susține că a folosit o licență photoshop descărcată legal de pe torrents.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Valeriu-Strelet-pitic-langa-Obama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Valeriu-Strelet-pitic-langa-Obama-copy-300x300.jpgadminInternațional
Premierul Valeriu streleț a ajuns în atenția ziariștilor americani. Aceștia l-au criticat foarte dur pentru că și-a photoshopat poza în care apare lângă Barack Obama și soția sa. Jurnaliștii de la New York Tost susțin că au fost șocați să vadă pe pagina de facebook a premierului o poză în...

Comentează