Valerian Mânzat este în culmea disperării. Cel mai grăsun avocat din Moldova recunoaște: ”mi-am mai pus câteva kile de silicon la burtă și, când colo, mi s-au terminat banii. Am nevoie de o operație estetică pe creier, să am capul mai mare, să par mai deștept, dar nu-mi ajung banii!

Potrivit medicilor, care i-au deschis cutia craniană, avocatul are foarte puțin creier: ”am putut vedea la microscop în capul domnului Mânzat trei neuroni și o sinapsă pe jumătate ruptă. Cu alte cuvinte, craniul său este pe jumătate gol. Ca să-i faci un cap mare, să pară deștept, avem nevoie de 5 litri de silicon.” Din păcate, criza medicamentelor a afectat grav rezervele de silicon din Republica Moldova. Ultimii 10 litri au fost turnați în capul premierului G-Aburici.

Și cum siliconul de import este prea scump, chiar și pentru persoanele grăsuțe care se pretind bogate, moldovesti.info s-a alăturat campaniei inițiate de Ministerul Sănătății: ”Donează bani pentru operația estetică pe creier a lui Valerian Mânzat!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Valerian-Manzat-si-creierul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Valerian-Manzat-si-creierul-copy-150x150.jpgadminMonden
Valerian Mânzat este în culmea disperării. Cel mai grăsun avocat din Moldova recunoaște: ”mi-am mai pus câteva kile de silicon la burtă și, când colo, mi s-au terminat banii. Am nevoie de o operație estetică pe creier, să am capul mai mare, să par mai deștept, dar nu-mi ajung banii!” Potrivit medicilor, care i-au...

Comentează