Scandal mare în Moldova. După ce Igor Dodon s-a risuit cu halatul său prezidențial, avocatul vedetă Valerian Mânzat a sărit cu gura mare că Dodon i-a luat halatul său. Se pare că Mânzat a pierdut halatul cu câteva luni în urmă și nu mai știa nimic de el. A akhuit când l-a văzut pe Igor Dodon.

”Pizdeț, eu o lună plâng după halatul meu, dar el, gandonul, îl ține la el. Și știu când mi l-a furat, am fost la saună împreună și l-a șparlit. El a ieșit înaintea mea din saună. Când am ieșit eu nu mai era halatul. Și principalul că l-am întrebat. Gandoane, unde mi-e halatul. Cică mi l-au furat niște sirieni aduși de Maia Sandu în Moldova”, a declarat Valerian Mânzat extrem de supărat.

Avocatul a anunțat că îl dă în judecată pe Igor Dodon ca să-și recupereze halatul norocos. Se pare că deținătorul acestui halat este extrem de norocos. Se vede după Dodon. De când îl îmbracă a devenit președinte și are ocazia să-l pupe foarte des în cur pe Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Halat-Manzat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Halat-Manzat-copy-300x300.jpgadminSocial
Scandal mare în Moldova. După ce Igor Dodon s-a risuit cu halatul său prezidențial, avocatul vedetă Valerian Mânzat a sărit cu gura mare că Dodon i-a luat halatul său. Se pare că Mânzat a pierdut halatul cu câteva luni în urmă și nu mai știa nimic de el. A...

Comentează